Vergoedingen Zorgverzekeraar

In een aantal gevallen worden pedicure behandelingen vergoed door de zorgverzekering op voorwaarde dat de pedicure de juiste aantekening heeft . Een gediplomeerd medisch pedicure moet ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van zorgverzekeraars

Mensen met de ziekte Diabetes Mellitus hebben een groter risico om voetproblemen te ontwikkelen. Dit risico wordt geclassificeerd in Simms 0 (laag risico), 1, 2 of 3 (hoog risico). Heeft iemand Diabetes Simms klasse 1 of hoger dan wordt dit in 2014 vergoed vanuit de basisverzekering (in 2015 wordt dit vanaf Simms 2).                                  Heeft u een lagere Simms klasse dan is vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Dit is dan wel afhankelijk van de zorgverzekering en soort aanvullende verzekering

Pedicurebehandeling van mensen met een Reumatisch aandoening worden soms ook vergoed maar alleen vanuit een aanvullende verzekering. Uiteraard ook weer afhankelijk van zorgverzekeraar en soort verzekering.

Ik heb contracten met onderstaande podotherapeuten

Podotherapie Aalsmeer                                                                                                       Hugo de Vriesstraat 40                                                                                                     1441KB Aalsmeer   Tel. 0297328008                                              info@podotherapieaalsmeer.nl                                                                                                       Op woensdag en vrijdag ook praktijkhoudend in Uithoorn                                             bij Motion op de Wiegerbruinlaan 8A.

 

 

Cadeautip

Geef eens een tegoedbon voor een pedicurebehandeling cadeau . Het bedrag dat u cadeau wilt geven kunt u zelf bepalen. Voor meer informatie of bestelling kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier, telefonisch, of email.